/ APK / Diagnose / Onderhoud / Reparatie / Taxatie / Schadeherstel / Occasions

Carwrapping

Carwrapping

Carwrapping

Carwrappen is het met folie voorzien van een voertuig

Carwrappen is een fenomeen wat nu steeds meer en meer voorkomt in Nederland. Vrij vertaald is carwrappen het inpakken van een auto met hoogwaardige folie die binnen de aangegeven termijn van de fabrikant zonder sporen achter te laten te verwijderen is en zelfs een periode uw lak geheel beschermen kan.

Carwrappen of spuiten?

Carwrappen is zeer interessant voor bedrijven aangezien een voertuig altijd in de originele staat teruggebracht kan worden, waardoor deze een hogere restwaarde behoudt. Grote bedrijven die hun wagenpark in dezelfde huisstijl de weg op sturen willen een eenduidige uitstraling welke te verkrijgen is middels carwrapping eventueel gecombineerd met leletteringen. In een land als Nederland met veel bedrijvigheid is carwrappen voor veel bedrijven interessant om een heel wagenpark te laten ‘wrappen’ in plaats van over te laten spuiten. Het is naast goedkoper ook beter voor uw restwaarde, de lak blijft met name extra beschermd en bij een bedrijfsovername of huisstijlwijzigingen hoeft geen nieuw wagenpark aangeschaft te worden.

Carwrappen voor particulieren

Een carwrap kunnen wij uiteraard ook uitvoeren voor particulieren. Wilt u uw auto een iets andere uitstraling geven, maar is overspuiten u te duur? Laat uw auto inpakken met folie d.m.v. carwrapping. Naast een exclusieve uitstraling die uw auto verkrijgt beschermt de folie ook de lak, waardoor de auto minder waarde verliest als u de auto op den duur besluit te verkopen en met de originele nette lak is de restwaarde hoger dan dat u uw auto zou hebben laten overspuiten.

Condities

Voorwaarden bij carwrappen:

  • Het voertuig dient gewassen te zijn en vrij van vet, vliegjes, teer, vogelpoep e.d. Extra schoonmaakwerkzaamheden worden gefactureerd. In overleg kunnen wij de auto voor u reinigen.
  • Aangeleverd materiaal wordt niet geplakt. Wij maken uitsluitend gebruik van onze eigen hoogwaardige materialen.
  • Auto’s en bedrijfswagens met lakschade en na schade herstelde auto’s beplakken wij uitsluitend op eigen risico van de opdrachtgever.
  • Auto’s en bedrijfswagens ouder dan 3 jaar worden uitsluitend op eigen risico van de opdrachtgever beplakt.
  • Auto’s en bedrijfswagens die in het verleden beletterd zijn geweest, beplakken wij uitsluitend op eigen risico van de opdrachtgever.

Mogelijkheden

Wij werken uitsluitend met de beste producten en technieken die er op de markt zijn. Om deze reden werken wij uitsluitend met de merken Avery, 3M en Arlon. Deze merken hebben een breed scala aan folies in verschillende kleuren. Informeert u gerust naar de mogelijkheden.

Klantervaringen

Uitstekende service en goed geholpen na problemen met de motor is deze gereviseerd en de auto rijdt weer super, bedankt!

Jan Janssen

Gepensioneerd
Mijn auto kwam niet door de APK, bij Automotive Icel hebben ze me geholpen om de auto weer door de APK te krijgen, nu kan ik weer veilig heen en weer naar mijn werk.

Nicole

Werknemer Lidl
Mijn bus ging onderweg kapot, accu bleek kapot waardoor de bus niet meer wilde starten, de jongens van Automotive Icel hebben me snel geholpen.

Joost Braakhekke

Zelfstandige