/ APK / Diagnose / Onderhoud / Reparatie / Taxatie / Schadeherstel / Occasions

Aircoservice

Aircoservice

Diagnose, onderhoud en reparaties voeren we al meer dan 15 jaar met veel aandacht uit voor onze klanten.

Automotive Icel is professioneel in onderhoudswerkzaamheden. Snelle service en hoge kwaliteit, en dat voor een lage prijs. Bij Automotive Icel staat er altijd een team van deskundigen klaar om u te helpen, waarbij uw auto in vertrouwde handen is, en u zorgeloos de weg op kunt.

Reparatie

Autopech of tijd voor een preventieve reparatie aan uw auto? Kies dan voor Automotive Icel en u bent verzekerd van een deskundige autoreparatie met enkel kwaliteitsonderdelen. Is nog niet helemaal duidelijk wat de omvang van de autoreparatie zal zijn? Wees gerust, de vakspecialisten van Automotive Icel repareren nooit onderdelen zonder uw toestemming.

De deskundige monteurs van Automotive Icel

Het vakkundig personeel van Automotive Icel repareert uw auto deskundig en zorgt ervoor dat kapotte onderdelen vervangen worden door het beste alternatief. Bovendien zorgt Automotive Icel ervoor dat u zo snel mogelijk geholpen wordt. Tel de vakkennis en ervaring van onze monteurs hierbij op en u weet zeker dat uw auto bij Automotive Icel in Best in de beste handen is.

Automotive Icel: vervangend vervoer

Dat uw auto reparatie nodig heeft is vaak al vervelend genoeg. Als u dan ook nog afhankelijk bent van uw auto, bijvoorbeeld voor uw werk, kan een onverwachte autoreparatie een lastige kwestie zijn. Automotive Icel beschikt over een vervangende auto gedurende de autoreparatie. Zo kunt u blijven rijden, in Best en natuurlijk daarbuiten. Informeert u naar de mogelijkheden.

Auto-Service Icel: de beste keuze bij een autoreparatie

Niet zeker over de juiste aanpak van de reparatie van uw auto? De vakspecialisten van Automotive Icel adviseren u graag. Even contact opnemen is voldoende. Kies voor Automotive Icel voor een scherp geprijsde en betrouwbare autoreparatie.

U bent van harte welkom op ons bedrijf aan De Dieze 43 te Best, de koffie staat voor u klaar.

Wilt u een afspraak maken? Neemt u gerust contact met ons op: T 0499 – 753 103 of info@automotiveicel.nl

Klantervaringen

Uitstekende service en goed geholpen na problemen met de motor is deze gereviseerd en de auto rijdt weer super, bedankt!

Jan Janssen

Gepensioneerd
Mijn auto kwam niet door de APK, bij Automotive Icel hebben ze me geholpen om de auto weer door de APK te krijgen, nu kan ik weer veilig heen en weer naar mijn werk.

Nicole

Werknemer Lidl
Mijn bus ging onderweg kapot, accu bleek kapot waardoor de bus niet meer wilde starten, de jongens van Automotive Icel hebben me snel geholpen.

Joost Braakhekke

Zelfstandige