/ APK / Diagnose / Onderhoud / Reparatie / Taxatie / Schadeherstel / Occasions

Autoramen tinten blinderen

Autoramen tinten blinderen

Autoramen tinten – blinderen

Welke voordelen heeft het tinten van uw autoramen middels folie?

 • Een mooie neutrale kleurtint
 • U behoudt een glasheldere doorkijk naar buiten
 • Geen ‘vertekening’ in het zicht naar buiten toe
 • U verkrijgt een hogere warmtewering
 • Uw autoruiten krijgen geen spiegel effect
 • UV werende werking, houdt de hete zonnestralen buiten
 • Werkt polariserend
 • Krasvaste beschermlaag aan de binnenzijde
 • Inbraak vertragende werking
 • Reclamebelettering op het glas komt vele malen beter uit en valt daardoor beter op!

Uw auto wordt op een professionele wijze voorzien met de door u gekozen folie

Het tinten van autoruiten gebeurt met zonwerende raamfolies, deze zijn speciaal ontworpen om inkijk te weren en om warmte tegen te gaan. De unieke procedure geeft de folie een zeer lange levensduur, de polyester folie kan uit 6 gemetaliseerde lagen bestaan en garandeert de folie op een autoruit een warmtewering van minimaal 30 tot 70%. Verkleuring van uw interieur wordt tegen gegaan door het hoge UV-block (99%). Tevens houden wij ons strict aan de wettelijke normen met onze folies.

Verschillende tinten zijn bij Automotive Icel leverbaar van licht naar donker, waarbij de donkere tinten vaak worden gebruikt vanaf de B-stijl om de ramen te blinderen en inkijk te voorkomen. De folies waarmee wij werken zijn altijd van een krasvaste coating voorzien, zodat de folie niet beschadigd wordt bij het wassen en reinigen van de autoruiten. Let op, scherpe voorwerpen kunnen de folie uiteraard beschadigen, wees daar voorzichtig mee.

De folie geeft uitstraling, privacy en warmtewering

Warmtewering is erg praktisch als u belangrijke bagage en/of een baby vervoerd.

Folie op uw autoramen is veilig!

Bij een zijdelingse aanrijding wordt dankzij de folie het glas bij elkaar gehouden! Zonder folie zou het kapotte glas tussen uw gezicht en de airbags komen, met gezichtsverminking of blindheid tot gevolg…

Wilt u uw autoramen laten tinten?

Wij geven u graag advies over glasfolies en de diverse tinten. Uiteraard worden uw ramen geblindeerd met gecertificeerde folies, hierbij krijgt u een certificaat zodat u bij een controle van de politie kan aantonen dat er getint is volgens de wettelijke normen!

Tot 10 Jaar Garantie!

De door ons gebruikte folies zijn ontwikkeld volgens de laatste technieken en dit zorgt dan ook voor jarenlang zorgenloos gebruik. Door het uitstekende product kan Automotive Icel ook 10 jaar garantie bieden op het loslaten, schilferen en scheuren van de folie.

Prijzen

Afhankelijk van uw type auto maken wij een prijs op maat. Indien u een exacte prijsopgave wilt hebben verzoeken wij u contact met ons op te nemen.

Condities: Wat moet u weten voordat wij uw ramen tinten?

 • De auto dient gewassen te zijn. Extra schoonmaak werkzaamheden worden aan u gefactureerd.
 • Voor het tinten van ramen moeten de ramen zowel van binnen en buiten schoon zijn.
 • Aangeleverd materiaal wordt niet geplakt, wij gebruiken uitsluitend onze eigen hoogwaardige materialen.

Klantervaringen

Uitstekende service en goed geholpen na problemen met de motor is deze gereviseerd en de auto rijdt weer super, bedankt!

Jan Janssen

Gepensioneerd
Mijn auto kwam niet door de APK, bij Automotive Icel hebben ze me geholpen om de auto weer door de APK te krijgen, nu kan ik weer veilig heen en weer naar mijn werk.

Nicole

Werknemer Lidl
Mijn bus ging onderweg kapot, accu bleek kapot waardoor de bus niet meer wilde starten, de jongens van Automotive Icel hebben me snel geholpen.

Joost Braakhekke

Zelfstandige