/ APK / Diagnose / Onderhoud / Reparatie / Taxatie / Schadeherstel / Occasions

Zomerbanden

Zomerbanden

Diagnose, onderhoud en reparaties voeren we al meer dan 15 jaar met veel aandacht uit voor onze klanten.

Automotive Icel is professioneel in onderhoudswerkzaamheden. Snelle service en hoge kwaliteit, en dat voor een lage prijs. Bij Automotive Icel staat er altijd een team van deskundigen klaar om u te helpen, waarbij uw auto in vertrouwde handen is, en u zorgeloos de weg op kunt.

Zomerbanden

Automotive Icel adviseert om van april t/m oktober met zomerbanden te rijden. De temperaturen zijn dan meestal hoger dan 7 graden Celcius en dan zijn zomerbanden het meest effectief. U bespaart brandstof en voorkomt onnodige slijtage aan uw winterbanden. Uw tweede set banden kan gedurende de zomermaanden gewoon bij Automotive Icel worden opgeslagen.

Wat zijn zomerbanden?

Zomerbanden werden vroeger ook wel ‘reguliere’ banden genoemd. Automotive Icel adviseert om af te wisselen tussen zomerbanden en winterbanden. De rolweerstand van zomerbanden is minder, waardoor u brandstof bespaart. Daarnaast zorgt u er automatisch voor dat uw winterbanden minder snel slijten. Kom gerust eens langs in Best waar de specialisten van Automotive Icel u nog meer over zomerbanden kunnen vertellen.

Zomerbanden opslaan bij Automotive Icel

Wanneer u kiest voor afwisselend rijden met zomerbanden en winterbanden, hebt u altijd te maken met een extra set banden. Waar laat u uw winterbanden in de zomer en uw zomerbanden in de winter? Als dat nodig is regelt Automotive Icel de opslag voor u.

Automotive Icel: specialist in zomerbanden

Nieuwsgierig naar ons assortiment aan zomerbanden en de bijbehorende prijzen? Kom gerust een keertje langs bij Automotive Icel. De bandenspecialisten van Automotive Icel vertellen u graag meer over de mogelijkheden. Daarnaast kunt u ook bij Automotive Icel terecht voor onderhoud aan en controle van uw banden.

Klantervaringen

Uitstekende service en goed geholpen na problemen met de motor is deze gereviseerd en de auto rijdt weer super, bedankt!

Jan Janssen

Gepensioneerd
Mijn auto kwam niet door de APK, bij Automotive Icel hebben ze me geholpen om de auto weer door de APK te krijgen, nu kan ik weer veilig heen en weer naar mijn werk.

Nicole

Werknemer Lidl
Mijn bus ging onderweg kapot, accu bleek kapot waardoor de bus niet meer wilde starten, de jongens van Automotive Icel hebben me snel geholpen.

Joost Braakhekke

Zelfstandige