/ APK / Diagnose / Onderhoud / Reparatie / Taxatie / Schadeherstel / Occasions

Automotive Icel

Automotive Icel

Diagnose, onderhoud en reparaties voeren we al meer dan 15 jaar met veel aandacht uit voor onze klanten.

Automotive Icel is professioneel in onderhoudswerkzaamheden. Snelle service en hoge kwaliteit, en dat voor een lage prijs. Bij Automotive Icel staat er altijd een team van deskundigen klaar om u te helpen, waarbij uw auto in vertrouwde handen is, en u zorgeloos de weg op kunt.

Onderhoud, reparatie & APK

In onze garage met een moderne werkplaats beschikken wij over de faciliteiten en apparatuur om met een team monteurs iedere werkdag het onderhoud van auto’s te verzorgen. Zowel voor een grote beurt, kleine beurt als ook voor incidenteel onderhoud kunt u bij ons terecht. Bij vragen en/of problemen betreffende uw auto kunt u dagelijks bij ons terecht en bieden wij passende oplossingen voor vervangend vervoer aan. Ook voor een taxatie & autoschade kunt u bij ons terecht. Wij hebben hierin ervaring en verzorgen tevens vervangend vervoer. Naast het technisch aspect kunt u ook bij ons terecht voor car cleaning, het professioneel reinigen en poetsen van uw auto.

Tegen aantrekkelijke tarieven nemen wij graag uw auto in onderhoud voor reparatie, periodieke beurten en APK keuring. Zoekt u een betrouwbare occasion? Dan bent u wederom aan het juiste adres. Wij hebben een breed aanbod van nieuwe en gebruikte autos in diverse merken. Wilt u uw auto er zeer netjes bij hebben staan, wij verzorgen uw auto tot in de puntjes en veelal krijgen we uw auto in showroomstaat.

U bent van harte welkom op ons bedrijf aan De Dieze 43 te Best, de koffie staat voor u klaar. Wilt u een afspraak maken? Neemt u gerust contact met ons op: T 0499 – 753 103 of info@automotiveicel.nl

Klantervaringen

Uitstekende service en goed geholpen na problemen met de motor is deze gereviseerd en de auto rijdt weer super, bedankt!

Jan Janssen

Gepensioneerd
Mijn auto kwam niet door de APK, bij Automotive Icel hebben ze me geholpen om de auto weer door de APK te krijgen, nu kan ik weer veilig heen en weer naar mijn werk.

Nicole

Werknemer Lidl
Mijn bus ging onderweg kapot, accu bleek kapot waardoor de bus niet meer wilde starten, de jongens van Automotive Icel hebben me snel geholpen.

Joost Braakhekke

Zelfstandige