/ APK / Diagnose / Onderhoud / Reparatie / Taxatie / Schadeherstel / Occasions

Banden en velgen

Banden en velgen

Diagnose, onderhoud en reparaties voeren we al meer dan 15 jaar met veel aandacht uit voor onze klanten.

Automotive Icel is professioneel in onderhoudswerkzaamheden. Snelle service en hoge kwaliteit, en dat voor een lage prijs. Bij Automotive Icel staat er altijd een team van deskundigen klaar om u te helpen, waarbij uw auto in vertrouwde handen is, en u zorgeloos de weg op kunt.

Banden en velgen

De juiste banden onder uw auto zorgen ervoor dat u veilig kunt autorijden. Ze vormen niet voor niets het enige contact met de weg! Veiligheid, comfort, stabiliteit, wendbaarheid en grip zijn sleutelwoorden.

Automotive Icel adviseert u als merk onafhankelijke specialist graag over de juiste banden voor uw auto.

Bandenservice – balanceren en uitlijnen

Een goede balans en juiste uitlijning van uw autobanden heeft direct effect op uw rijcomfort en wegligging. Bovendien slijten zowel uw banden als auto minder snel en bespaart u brandstof. Automotive Icel kan ook het uitlijnen verzorgen. Ons advies is om de uitlijning eens per jaar of om de 20.000 kilometer te controleren.

Assortiment banden Automotive Icel

Automotive Icel werkt merk onafhankelijk. Daarom kunnen wij u een zeer breed assortiment aan autobanden bieden van kwaliteitsmerken en huismerken. We verkopen zomerbanden en winterbanden voor personenwagens, 4×4, SUV, bestelwagens, caravans en aanhangwagens en zijn gespecialiseerd in high performance banden. Alle bekende A-merken zijn bij Automotive Icel veelal direct uit voorraad leverbaar.

Automotive Icel voor uw autobanden!

Automotive Icel is niet alleen voordelig en snel: Onze vakmensen hebben verstand van autobanden en adviseren merk onafhankelijk. Dankzij vakkundig personeel en moderne apparatuur zorgt Automotive Icel ervoor dat u veilig de weg op gaat.

Klantervaringen

Uitstekende service en goed geholpen na problemen met de motor is deze gereviseerd en de auto rijdt weer super, bedankt!

Jan Janssen

Gepensioneerd
Mijn auto kwam niet door de APK, bij Automotive Icel hebben ze me geholpen om de auto weer door de APK te krijgen, nu kan ik weer veilig heen en weer naar mijn werk.

Nicole

Werknemer Lidl
Mijn bus ging onderweg kapot, accu bleek kapot waardoor de bus niet meer wilde starten, de jongens van Automotive Icel hebben me snel geholpen.

Joost Braakhekke

Zelfstandige