/ APK / Diagnose / Onderhoud / Reparatie / Taxatie / Schadeherstel / Occasions

Parkeerdeukjes verwijderen / hagelschade reparatie

Parkeerdeukjes verwijderen / hagelschade reparatie

Diagnose, onderhoud en reparaties voeren we al meer dan 15 jaar met veel aandacht uit voor onze klanten.

Automotive Icel is professioneel in onderhoudswerkzaamheden. Snelle service en hoge kwaliteit, en dat voor een lage prijs. Bij Automotive Icel staat er altijd een team van deskundigen klaar om u te helpen, waarbij uw auto in vertrouwde handen is, en u zorgeloos de weg op kunt.

Parkeerdeukjes verwijderen

Automotive Icel herstelt parkeerdeukjes van alle merken autos, ongeacht bij welk verzekeringsmaatschappij u verzekerd bent. De parkeerdeukjes worden vakkundig verwijdert door een specialist. U kunt bij ons naast parkeerdeukjes verwijderen ook terecht voor de totale schade afwikkeling.

Hagelschade herstel

Automotive Icel herstelt hagelschade van alle merken autos, ongeacht bij welk verzekeringsmaatschappij u verzekerd bent. De hagelschade worden vakkundig verwijdert door een specialist. U kunt bij ons naast hagelschade herstel ook terecht voor de totale schade afwikkeling. Ooit zijn hagelbuien zo extreem dat er serieuze schade is ontstaan en deukjes alleen verwijderen uit het plaatwerk niet haalbaar is en er ander gereedschap en extra schadeherstel specialisten aan te pas moeten komen. u kunt met kleine alsook grote hagelschades bij ons terecht.

Schadeherstel zonder en met tussenkomst verzekeraar

Voor parkeerdeukjes te verwijderen zijn de kosten vaak zo laag dat de verzekeraar niet nodig is en uw premie anderzijds alleen verhoogd. In het geval van flinke hagelschade kan dit anders uitvallen daar de auto dan vaak flink vol kleine deukjes zit na het ontstaan van de hagelschade tijdens een flinke hagelbui.

Werkzaamheden parkeerdeukjes verwijderen/ hagelschade schadeherstel

  • Opnemen schade: Een schaderapport wordt opgemaakt.. Na afloop staat alles in het rapport opgenomen: kosten van de nieuwe onderdelen, plaatwerk- en spuitkosten, en de kosten om alles weer te monteren.
  • Demonteren: Alles wat in de weg zit of moet worden vervangen wordt (tijdelijk) verwijderd.
  • Uitdeuken : Door middel van speciaal gereedschap wordt de spanning in het plaatwerk die niet gewenst is verwijdert zodat het plaatwerk weer strakker oogt zoals voorheen voor de schade ontstaan is het geval was.
  • Montage: Alle eventueel nieuwe en gedemonteerde delen worden weer aangebracht.
  • Afleveren: De auto is klaar voor aflevering aan de klant.

Bent u op zoek naar eerlijke en professioneel schadeherstel in Best of regio Eindhoven, Tilburg Den Bosch? Dan bent u bij ons aan het juiste adres, wij nemen alles uit uw hand en zorgen ervoor dat alles goed geregeld wordt.

Parkeerdeukjes of hagelschade herstellen? Automotive Icel bellen!

Klantervaringen

Uitstekende service en goed geholpen na problemen met de motor is deze gereviseerd en de auto rijdt weer super, bedankt!

Jan Janssen

Gepensioneerd
Mijn auto kwam niet door de APK, bij Automotive Icel hebben ze me geholpen om de auto weer door de APK te krijgen, nu kan ik weer veilig heen en weer naar mijn werk.

Nicole

Werknemer Lidl
Mijn bus ging onderweg kapot, accu bleek kapot waardoor de bus niet meer wilde starten, de jongens van Automotive Icel hebben me snel geholpen.

Joost Braakhekke

Zelfstandige