/ APK / Diagnose / Onderhoud / Reparatie / Taxatie / Schadeherstel / Occasions

Winterbanden

Winterbanden

Diagnose, onderhoud en reparaties voeren we al meer dan 15 jaar met veel aandacht uit voor onze klanten.

Automotive Icel is professioneel in onderhoudswerkzaamheden. Snelle service en hoge kwaliteit, en dat voor een lage prijs. Bij Automotive Icel staat er altijd een team van deskundigen klaar om u te helpen, waarbij uw auto in vertrouwde handen is, en u zorgeloos de weg op kunt.

Winterbanden

Winterbanden hebben bij temperaturen onder de 7 graden Celsius meer grip, betere wegligging en een kortere remweg dan reguliere banden. In veel Europese landen zijn winterbanden in de winter zelfs verplicht! Het is daarom veilig om vanaf november t/m maart met winterbanden te rijden. Zelf geen plek voor de opslag van uw zomerbanden? Ook dat regelt Automotive Icel voor u!

Winterbanden in het buitenland

Gaat u wel eens naar het buitenland? Dan adviseert Automotive Icel om geen onnodig risico te nemen en te kiezen voor winterbanden. In veel (Europese) landen is het gebruik van winterbanden namelijk verplicht gedurende de wintermaanden. U kunt in grote problemen komen wanneer u in de wintermaanden met zomerbanden rijdt en vervolgens een ongeluk krijgt of veroorzaakt. Laat u adviseren door onze vakspecialisten bij Automotive Icel.

Merk onafhankelijk advies

Automotive Icel is een merk onafhankelijke bandenspecialist gespecialiseerd in high performance banden. Bij Automotive Icel vindt u daarom een buitengewoon breed assortiment aan winterbanden van hoge kwaliteit. Automotive Icel heeft niet alleen winterbanden voor personenauto’s, maar ook voor 4×4/SUV, bestelwagens en caravan/aanhangwagens.

Uw specialist in winterbanden

Banden moeten volgens Automotive Icel voldoen aan comfort, stabiliteit, wendbaarheid en grip. Kies voor veiligheid en laat u door Automotive Icel merk onafhankelijk adviseren over de juiste winterbanden. Veilig de weg op met Automotive Icel!

Klantervaringen

Uitstekende service en goed geholpen na problemen met de motor is deze gereviseerd en de auto rijdt weer super, bedankt!

Jan Janssen

Gepensioneerd
Mijn auto kwam niet door de APK, bij Automotive Icel hebben ze me geholpen om de auto weer door de APK te krijgen, nu kan ik weer veilig heen en weer naar mijn werk.

Nicole

Werknemer Lidl
Mijn bus ging onderweg kapot, accu bleek kapot waardoor de bus niet meer wilde starten, de jongens van Automotive Icel hebben me snel geholpen.

Joost Braakhekke

Zelfstandige