/ APK / Diagnose / Onderhoud / Reparatie / Taxatie / Schadeherstel / Occasions

Uitdeuken zonder spuiten

Uitdeuken zonder spuiten

Diagnose, onderhoud en reparaties voeren we al meer dan 15 jaar met veel aandacht uit voor onze klanten.

Automotive Icel is professioneel in onderhoudswerkzaamheden. Snelle service en hoge kwaliteit, en dat voor een lage prijs. Bij Automotive Icel staat er altijd een team van deskundigen klaar om u te helpen, waarbij uw auto in vertrouwde handen is, en u zorgeloos de weg op kunt.

Uitdeuken zonder spuiten

Bij Automotive Icel kan u vakkundig uw auto laten uitdeuken met of zonder spuiten. Wanneer er een deuk in uw auto zit en er geen lakschade te zien is, kunt u uw auto laten uitdeuken zonder spuiten. Door uw auto te laten uitdeuken zonder te spuiten, kan de deuk in uw auto snel gerepareerd worden. De originele lak van uw auto blijft behouden en is een stuk goedkoper dan wanneer u uw auto laat spuiten. Rij zonder afspraak langs tijdens openingstijden voor een geheel vrijblijvende prijsopgaaf, wij kunnen dit alleen door de schade zelf te beoordelen.

Klantervaringen

Uitstekende service en goed geholpen na problemen met de motor is deze gereviseerd en de auto rijdt weer super, bedankt!

Jan Janssen

Gepensioneerd
Mijn auto kwam niet door de APK, bij Automotive Icel hebben ze me geholpen om de auto weer door de APK te krijgen, nu kan ik weer veilig heen en weer naar mijn werk.

Nicole

Werknemer Lidl
Mijn bus ging onderweg kapot, accu bleek kapot waardoor de bus niet meer wilde starten, de jongens van Automotive Icel hebben me snel geholpen.

Joost Braakhekke

Zelfstandige