/ APK / Diagnose / Onderhoud / Reparatie / Taxatie / Schadeherstel / Occasions

Spotrepair

Spotrepair

Diagnose, onderhoud en reparaties voeren we al meer dan 15 jaar met veel aandacht uit voor onze klanten.

Automotive Icel is professioneel in onderhoudswerkzaamheden. Snelle service en hoge kwaliteit, en dat voor een lage prijs. Bij Automotive Icel staat er altijd een team van deskundigen klaar om u te helpen, waarbij uw auto in vertrouwde handen is, en u zorgeloos de weg op kunt.

Spotrepair

Heeft uw auto kleine lakschade en wilt u de schade laten herstellen? Kom naar Automotive Icel met uw autoschade. Onze specialist maakt van krassen, bumperschade en kleine deukjes verleden tijd.

Meer weten over spotrepair?

Heeft u kleine lakschade dan is de spotrepair techniek echt iets voor uw auto. Bumpers, wieldoppen en verticale delen van uw auto kunnen gemakkelijk met de spotrepair techniek worden hersteld. Ook wanneer u een gat of scheurtje in uw bumper heeft, kan Automotive Icel in veel gevallen schade aan uw auto herstellen.

Klantervaringen

Uitstekende service en goed geholpen na problemen met de motor is deze gereviseerd en de auto rijdt weer super, bedankt!

Jan Janssen

Gepensioneerd
Mijn auto kwam niet door de APK, bij Automotive Icel hebben ze me geholpen om de auto weer door de APK te krijgen, nu kan ik weer veilig heen en weer naar mijn werk.

Nicole

Werknemer Lidl
Mijn bus ging onderweg kapot, accu bleek kapot waardoor de bus niet meer wilde starten, de jongens van Automotive Icel hebben me snel geholpen.

Joost Braakhekke

Zelfstandige