/ APK / Diagnose / Onderhoud / Reparatie / Taxatie / Schadeherstel / Occasions

Halen en brengen

Halen en brengen

Diagnose, onderhoud en reparaties voeren we al meer dan 15 jaar met veel aandacht uit voor onze klanten.

Automotive Icel is professioneel in onderhoudswerkzaamheden. Snelle service en hoge kwaliteit, en dat voor een lage prijs. Bij Automotive Icel staat er altijd een team van deskundigen klaar om u te helpen, waarbij uw auto in vertrouwde handen is, en u zorgeloos de weg op kunt.

Halen & brengen

Maak autoschade niet vervelender dan het al is en bel Automotive Icel, wij beschikken over een autoambulance waarmee we uw auto kunnen ophalen en afleveren, hieraan zijn wel extra kosten verbonden. Met één telefoontje kunt u alles regelen. Van het invullen van het schadeformulier tot en met het weer puntgaaf afleveren van uw auto. Makkelijker, sneller en efficiënter kan het niet. Rij voor comfortabel schadeherstel naar Automotive Icel. En ziet u geen kans om de auto te brengen dan halen wij uw auto voor u op.

Geen tijd of mogelijkheid om uw auto te brengen?

Geen probleem, wij kunnen de auto bij u ophalen!

Klantervaringen

Uitstekende service en goed geholpen na problemen met de motor is deze gereviseerd en de auto rijdt weer super, bedankt!

Jan Janssen

Gepensioneerd
Mijn auto kwam niet door de APK, bij Automotive Icel hebben ze me geholpen om de auto weer door de APK te krijgen, nu kan ik weer veilig heen en weer naar mijn werk.

Nicole

Werknemer Lidl
Mijn bus ging onderweg kapot, accu bleek kapot waardoor de bus niet meer wilde starten, de jongens van Automotive Icel hebben me snel geholpen.

Joost Braakhekke

Zelfstandige