/ APK / Diagnose / Onderhoud / Reparatie / Taxatie / Schadeherstel / Occasions

Taxatie & Schadeherstel

Taxatie & Schadeherstel

Diagnose, onderhoud en reparaties voeren we al meer dan 15 jaar met veel aandacht uit voor onze klanten.

Automotive Icel is professioneel in onderhoudswerkzaamheden. Snelle service en hoge kwaliteit, en dat voor een lage prijs. Bij Automotive Icel staat er altijd een team van deskundigen klaar om u te helpen, waarbij uw auto in vertrouwde handen is, en u zorgeloos de weg op kunt.

Taxatie & Schadeherstel

Automotive Icel herstelt schades van alle merken autos, ongeacht bij welk verzekeringsmaatschappij u verzekerd bent. Uw auto wordt vakkundig herstelt door deskundig personeel. U kunt bij ons terecht voor de totale schade afwikkeling.

Bent u op zoek naar eerlijke en professionele schadetaxatie in Best of regio Eindhoven, Tilburg Den Bosch? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Het werken met een schadeformulier, naar een tussenpersoon of richting uw verzekeraar is tijdrovend en echter voor veel mensen een administratieve rompslomp. Voor veel mensen ook niet echt duidelijk wat er precies ingeleverd dient te worden. Het is daarom erg verstandig om een expert naar de schade te laten kijken en deze te laten beoordelen.

De experts waar wij contact mee hebben kunnen de omvang van de schade aan uw auto bepalen. Aan de hand daarvan kan het schadebedrag, de wijze van herstel en de kosten van de reparatie bepaalt worden. Hierdoor kunt u inzichtelijk zien wat de kosten zijn en weet u precies waar u aan toe bent. Schadetaxatie, alles regelen met de verzekering in Best bij ons op locatie.

Wanneer u de schade wilt verhalen op de tegenpartij, zult u meerdere partijen moeten benaderen om alles in werking te zetten. De eerste partij die u moet benaderen is natuurlijk uw eigen verzekeraar. Deze moet op de hoogte zijn van uw schade. Daarnaast zult u ook contact op moeten nemen met de tegenpartij. Voor de zekerheid kunt u de veroorzaker van de schade zelf aanschrijven. Echter hoeft u dat bij Automotive Icel in Best niet te doen, want wij nemen alles uit uw hand en zorgen ervoor dat alles goed geregeld wordt.

Klantervaringen

Uitstekende service en goed geholpen na problemen met de motor is deze gereviseerd en de auto rijdt weer super, bedankt!

Jan Janssen

Gepensioneerd
Mijn auto kwam niet door de APK, bij Automotive Icel hebben ze me geholpen om de auto weer door de APK te krijgen, nu kan ik weer veilig heen en weer naar mijn werk.

Nicole

Werknemer Lidl
Mijn bus ging onderweg kapot, accu bleek kapot waardoor de bus niet meer wilde starten, de jongens van Automotive Icel hebben me snel geholpen.

Joost Braakhekke

Zelfstandige