/ APK / Diagnose / Onderhoud / Reparatie / Taxatie / Schadeherstel / Occasions

Neutrale APK keuring

Neutrale APK keuring

Diagnose, onderhoud en reparaties voeren we al meer dan 15 jaar met veel aandacht uit voor onze klanten.

Automotive Icel is professioneel in onderhoudswerkzaamheden. Snelle service en hoge kwaliteit, en dat voor een lage prijs. Bij Automotive Icel staat er altijd een team van deskundigen klaar om u te helpen, waarbij uw auto in vertrouwde handen is, en u zorgeloos de weg op kunt.

Neutrale APK keuring

Voldoet uw auto nog aan de wettelijke eisen op het gebied van veiligheid en milieu? Kies voor een APK-keuring bij Automotive Icel en u weet direct waar u aan toe bent. Automotive Icel verzorgt de APK-keuring van uw auto kundig en klantvriendelijk. Maak daarom snel een afspraak met Automotive Icel in Best.

Uw APK-keuring: TIPS

Zorg ervoor dat uw auto op tijd wordt gekeurd voor de APK. Brengt u uw auto naar Automotive Icel voor een APK-keuring? Neem dan uw kentekenbewijs mee. Na de APK-keuring krijgt u een keuringsrapport. Bewaar dit rapport goed, ook als uw auto is afgekeurd. U moet het rapport van de APK-keuring namelijk bij u hebben tijdens het rijden!

Automotive Icel: uw APK-specialist!

Automotive Icel staat voor een vakkundige en betrouwbare APK-keuring. Onze facturen zijn altijd helder en duidelijk en wij repareren nooit zonder uw uitdrukkelijke toestemming. Automotive Icel belt u altijd als reparaties noodzakelijk zijn om een APK-goedkeuring te verkrijgen!

U bent van harte welkom op ons bedrijf aan De Dieze 43 te Best, de koffie staat voor u klaar.

Wilt u een afspraak maken? Neemt u gerust contact met ons op: T 0499 – 753 103 of info@automotiveicel.nl

Klantervaringen

Uitstekende service en goed geholpen na problemen met de motor is deze gereviseerd en de auto rijdt weer super, bedankt!

Jan Janssen

Gepensioneerd
Mijn auto kwam niet door de APK, bij Automotive Icel hebben ze me geholpen om de auto weer door de APK te krijgen, nu kan ik weer veilig heen en weer naar mijn werk.

Nicole

Werknemer Lidl
Mijn bus ging onderweg kapot, accu bleek kapot waardoor de bus niet meer wilde starten, de jongens van Automotive Icel hebben me snel geholpen.

Joost Braakhekke

Zelfstandige