/ APK / Diagnose / Onderhoud / Reparatie / Taxatie / Schadeherstel / Occasions

Onderhoud

Onderhoud

Diagnose, onderhoud en reparaties voeren we al meer dan 15 jaar met veel aandacht uit voor onze klanten.

Automotive Icel is professioneel in onderhoudswerkzaamheden. Snelle service en hoge kwaliteit, en dat voor een lage prijs. Bij Automotive Icel staat er altijd een team van deskundigen klaar om u te helpen, waarbij uw auto in vertrouwde handen is, en u zorgeloos de weg op kunt.

Onderhoud

‘Voorkomen is beter dan genezen’

Regulier onderhoud aan uw auto is van zeer groot belang. Heeft u geen zin in pech of dure reparaties, wie zijn auto regelmatig laat controleren verkleint de kans op pech en eventuele reparaties, daarnaast vergroot u uw eigen veiligheid maar ook die van anderen. Regelmatig onderhoud om uw auto in de juiste conditie te houden luidt het advies van Automotive Icel. Slijtage en defecten kunnen op deze wijze in een vroeg stadium worden herkend en verholpen, op deze wijze kunnen onnodig grote en dure reparaties worden voorkomen.

Onderhoudsbeurten

Is uw auto toe aan een onderhoudsbeurt? Automotive Icel voert deze onderhoudsbeurt met veel plezier voor u uit. Bij moderne auto’s volstaat, afhankelijk van de kilometerstand, vaak één onderhoudsbeurt per jaar. Heeft uw auto een onderhoudsbeurt nodig? laat ons weten wat voor onderhoud wenselijk is en we vertrekken u vooraf een prijsopgaaf. U weet altijd wat de beurt en eventuele reparaties u gaat kosten, Automotive Icel kan u verschillende beurten aanbieden.

Grote Beurt

De ‘grote beurt’ wordt volledig volgens de fabrieksspecificaties en met behoud van fabrieksgaranties uitgevoerd. De werkzaamheden hangen af van de kilometerstand en de fabrieksspecificaties. Daarnaast is de focus bij Automotive Icel altijd gericht op veiligheid. Hierbij moet u denken aan de controle van het remsysteem, incl. het vervangen van de remolie, controle van de banden, verlichting, airbags en andere veiligheidssystemen.

Uiteraard wordt de olie, alle filters (incl. interieur filter) en (gloei)bougies vervangen. De overige vloeistoffen, o.a. koelvloeistof en ruitensproeier vloeistof, gecontroleerd en zo nodig bijgevuld. Onderscheidend is onze aandacht voor de accu, die controleren wij altijd preventief. Waarom? De accu staat met stip op nummer 1 bij pech onderweg. En deze pech komt altijd ongelegen!

Mocht er een reparatie aan uw auto nodig zijn, dan bellen wij u eerst en geven een vrijblijvende kostenopgave. Bij Automotive Icel komt u nooit voor onaangename verrassingen te staan!

Kleine Beurt

Met ‘de kleine beurt’ wordt standaard de olie en het oliefilter vervangen. Naast de standaard werkzaamheden wordt:

  • de auto gecontroleerd op 25 veiligheidspunten (o.a. banden, remmen, verlichting, schokdempers)
  • de accu preventief gecontroleerd
  • het interieurfilter gecontroleerd
  • alle vloeistoffen gecontroleerd en waar nodig bijgevuld

De prijs is afhankelijk van het autotype. Neem voor een prijsopgave contact op met Auto-Service Icel. U bent van harte welkom op ons bedrijf aan De Dieze 43 te Best, de koffie staat voor u klaar.

Wilt u een afspraak maken? Neemt u gerust contact met ons op: T 0499 – 753 103 of info@automotiveicel.nl

Klantervaringen

Uitstekende service en goed geholpen na problemen met de motor is deze gereviseerd en de auto rijdt weer super, bedankt!

Jan Janssen

Gepensioneerd
Mijn auto kwam niet door de APK, bij Automotive Icel hebben ze me geholpen om de auto weer door de APK te krijgen, nu kan ik weer veilig heen en weer naar mijn werk.

Nicole

Werknemer Lidl
Mijn bus ging onderweg kapot, accu bleek kapot waardoor de bus niet meer wilde starten, de jongens van Automotive Icel hebben me snel geholpen.

Joost Braakhekke

Zelfstandige