/ APK / Diagnose / Onderhoud / Reparatie / Taxatie / Schadeherstel / Occasions

All season banden

All season banden

Diagnose, onderhoud en reparaties voeren we al meer dan 15 jaar met veel aandacht uit voor onze klanten.

Automotive Icel is professioneel in onderhoudswerkzaamheden. Snelle service en hoge kwaliteit, en dat voor een lage prijs. Bij Automotive Icel staat er altijd een team van deskundigen klaar om u te helpen, waarbij uw auto in vertrouwde handen is, en u zorgeloos de weg op kunt.

All season banden

Geen zin om elk half jaar uw banden te laten wisselen, maar wilt u toch met alle weersomstandigheden veilig de weg op kunnen? Kies dan voor het beste van twee werelden: de all season band. Automotive Icel vertelt u graag meer en staat daarnaast voor u klaar bij het onderhoud, zoals het uitlijnen en balanceren van uw banden.

Merkonafhankelijk advies van Automotive Icel

Hoe weet u zeker dat u veilig de weg op kunt met uw all season banden, maar niet te veel betaalt? Automotive Icel is gespecialiseerd in high performance banden en werkt merk onafhankelijk. Altijd eerlijke kwaliteit voor een eerlijke prijs. Of u nu all season banden zoekt voor uw personenauto of voor uw caravan of bestelbus.

Voordelen van all season banden

Automotive Icel adviseert all season banden aan autobezitters die geen zin hebben in een halfjaarlijkse bandenwissel, maar die toch goede prestaties verwachten in elk seizoen. De all season banden waar Automotive Icel mee werkt gaan net zo lang mee als zomerbanden en winterbanden en zorgen het hele jaar door voor optimaal rijcomfort.

Automotive Icel: specialist in all season banden

De bandenspecialisten van Automotive Icel vertellen u graag meer over ons assortiment aan all season banden en de bijbehorende prijzen. Kom gerust langs in Best en wij helpen u direct verder. Veilig de weg op met de banden van Automotive Icel!

Klantervaringen

Uitstekende service en goed geholpen na problemen met de motor is deze gereviseerd en de auto rijdt weer super, bedankt!

Jan Janssen

Gepensioneerd
Mijn auto kwam niet door de APK, bij Automotive Icel hebben ze me geholpen om de auto weer door de APK te krijgen, nu kan ik weer veilig heen en weer naar mijn werk.

Nicole

Werknemer Lidl
Mijn bus ging onderweg kapot, accu bleek kapot waardoor de bus niet meer wilde starten, de jongens van Automotive Icel hebben me snel geholpen.

Joost Braakhekke

Zelfstandige